TOIMINTA

Taivaan Pankon pankkopäivillä järjestetään työkykyä ylläpitävää toimintaa. Päiviin voi sisältyä hiljaisuutta, musiikkia, maalaamista, rentoutusharjoituksia, hierontaa, keskusteluja. Pankkopäivät rakennetaan yhdessä ryhmän kanssa.

Hiljaisuuden- ja runoretriiteissä noudatetaan säännöllistä rytmiä, johon kuuluu (rukous ja) mietiskelyhetkiä. Vaikeneminen yhdessä muiden kanssa vapauttaa ja hoitaa. Aistisi herkistyvät: kuulet, näet, maistat, haistat ja tunnet paremmin. Voit myös keskustella ohjaajien kanssa kahden kesken, jos haluat.

Taivaan Pankolle tulija saa upeat puitteet ja hyvän, lähimmäistä palvelevan yhteisön muutostilanteilleen, joihin liittyy myös iloa.

Taivaan Pankolle on mahdollisuus tulla kolmesta neljään päivään kestäville kursseille. Työyhteisön tarpeiden mukaan voidaan järjestää myös lyhyempiä tai pidempiä kursseja.

Kurssit on tarkoitettu kaikille niille, jotka etsivät uusia työkaluja ja voimavaroja työ ja/tai yksityiselämäänsä.

”Oman kokemukseni ja työryhmäni kokemuksen mukaan Taivaan Pankko tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden arjen kiireitten keskellä pysähtyä, olemaan rauhassa yhdessä ja hiljaisuustyöskentelyn avulla vahvistamaan ryhmän sisäistä yhteenkuuluvuutta”

             Markku Parviainen, koulutuspäällikkö
             Yliopistokeskus, Kajaani
             Työelämän ja työyhteisöjen kehittämispalvelut

Taivaan Pankko soveltuu myös pienten juhlien ja kokousten pitopaikaksi, jolloin voit vuokrata koko talon ryhmällesi.